Невропатолог у Новомосковську (м. Самар)

арина

Пользователь
19 Чер 2025
8
0
38
Можливо, хтось із вас нещодавно звертався до невропатолога у Новомосковську? Шукаю сучасну клініку, де можна отримати якісну консультацію та пройти обстеження, бо останнім часом турбують головні болі й підозра на неврологічні проблеми. Буду вдячний за будь-які відгуки, особливо якщо є особистий досвід спілкування з фахівцем. Також цікавить, чи приймають у вихідні й чи можна записатись онлайн.

ларика

Пользователь
26 Гру 2024
8
0
37
З особистого досвіду можу рекомендувати Медичний центр AlefClinicPlus, який знаходиться у місті Новомосковськ. Саме тут працює кваліфікований невропатолог у Новомосковську (м. Самар) https://alefclinicplus.com/nevropatolog , до якого я звертався кілька разів із різними питаннями — від головного болю до проблем із хребтом. Мені сподобалось, що лікар дуже уважно вислуховує всі скарги, детально роз’яснює план лікування і при потребі призначає додаткові обстеження прямо в клініці. Крім того, у AlefClinicPlus можна зручно записатись на прийом онлайн через сайт. Дуже зручно для тих, хто працює або не має змоги телефонувати. Клініка працює і у вихідні, персонал ввічливий, обстановка комфортна, а ціни цілком адекватні для такого рівня сервісу.