Bolt Промокоди такси Bolt Україна

xss

Taxi driver
26 Жов 2013
254
8

Промокоди Bolt​


Отримайте знижку до на поїздки з Bolt за допомогою цих офіційних промокодів Bolt Україна. Найновіші промокоди, що дозволять користуватися сервісом Bolt ще вигідніше!

Як додати промокод
  1. Відкрийте меню у вашому додатку Bolt
  2. Відкрийте розділ Акції
  3. Введіть промокод та натисніть Застосувати
Необхідні умови для використання промокодів. По-перше, вони застосовуються лише у разі оплати послуг банківською карткою. У разі оплати готівкою використовувати коди не можна. Один промокод застосовується для оплати лише однієї поїздки, крім деяких винятків. Коди, що діють для певного міста, не можуть бути активовані під час замовлення з іншого. Запрошення Bolt дійсні тільки для першого замовлення. Користувачі, які вже мають обліковий запис, скористатися ними не можуть. Знижка за промокодом може частково перекривати вартість поїздки, у такому разі доплату буде знято з банківської картки.

Інші способи замовлення поїздки з Bolt зі знижкою​


Якщо ви вже існуючий користувач, існує кілька способів отримання промокодів на знижку Bolt або використання промокодів, щоб заощадити гроші на поїздках

Реферальна програма за запрошення "Give-Get"​

Запросіть друга до сервісу Bolt з вашим промокодом. За це ми винагородимо вас та надамо стартову знижку другові!

Розіграші у соціальніх мережах​

Слідкуйте за нами в соціальних мережах (посилання внизу сторінки) для можлівості отримання промокодів на поїздки з Bolt. Там ми проводимо регулярні розіграші!

За особливих подій​

Іноді, за особливих подій, ми можемо відправляти промокоди, якими можна скористатися для отримання знижки на поїздки з Bolt. Перевіряйте електронну пошту!
 
Останнє редагування:

xss

Taxi driver
26 Жов 2013
254
8
Дисконт 45 гривень на поїздку за промокодом для нових клієнтів. пливає 5 лютого.
Скористайтеся промокодом при замовленні таксі Bolt та отримайте дисконт 45 гривень. Пропозиція лише для нових клієнтів. Спливає 5 лютого.


4NSZM

Безкоштовна поїздка з Bolt за промокодом.
Замовляйте автомобіль сервісу Bolt та отримайте безкоштовну поїздку, якщо ваше замовлення менше 60 гривень. Спливає 5 лютого.

4NSZM

Заощаджуйте до 50% на першій поїздці з Bolt
Пройдіть реєстрацію на сервісі Taxify та отримайте до 50% економії на першій поїздці прямо зараз. Спливає 5 лютого.

4NSZM

Вигода 30% на наступний виклик таксі за промокодом
При повторному користуванні сервісом Bolt активуйте промокод і отримайте 30% вигоду на замовлення. Спливає 5 лютого.

4NSZM

Знижка до 50% на перші два замовлення
Новим користувачам програми перші дві поїздки на таксі коштуватимуть майже половину вартості. Час акції обмежений. Спливає 1 лютого.

X4X11Q

Купон -150 грн. для новых клиентов
Активируйте код на скидку при первом использовании мобильного приложения, и цена вашего заказа снизится. Действие предложения ограничено временем. Спливає 1 лютого.

VWVP6